Sykling & Øyhopping i Kragerø

Ta med deg sykkelen og venner eller familie, å bruke sykkelstiene er helt gratis. Resortens løyper passer perfekt for hele familien, både den erfarne stisyklist  og nybegynneren. Prøv en av de tekniske singletrackene over svaberg, gjennom skogen, eller bredere stier som passer hele familien – valget er ditt.

Kragerø byr på et unikt landskap, som passer perfekt for sykling. Velg mellom tilrettelagte sykkelstier, grus, sti og asfalt. Her kan du også velge øyhopping og få smaken av Kragerø, med sin vakre skjærgård og yrende byliv. 

Øyhopping i Norges vakreste skjærgård

Det finnes knapt noen bedre måte å oppleve Kragerø´s vakre skjærgård, enn på to hjul med taxibåt & ferge.
Ta med deg din egen, eller lei en fulldempet elsykkel for en dag – turen starter selvfølgelig på Kragerø Resort. Kragerø er en del av Nasjonal sykkelrute nr.1 og vi er stolte av å kunne vise til en rekke attraksjoner som bare må oppleves. På listen er Jomfruland nasjonalpark, en vakker moreneøy med nydelige badeplasser, fugletittetårn og gjenkjennelige steder fra Norges kunsthistorie, samt Skåtøy Kafe, Krigsminnet Krikken, og nydelige Kragerø by med sine hyggelige restauranter. Utforsk øyhopperkartet for mer inspirasjon.