WRIGHT INVITATIONAL 2024

6. juli 2024 ønsker vi velkommen til Wright Invitational 2024 på Kragerø Resort & Kragerø Golf!

Norges råeste golfturnering på Europas beste golfhotell, dette vil du definitivt ikke gå glipp av. Fantastisk golf, god stemning, mange overraskelser og mye mer ved Norges vakreste skjærgård ☀️

Kevin Wright er initiativtager til turneringen. Golfproffen med NM-tittel, nå bosatt i USA, har et stor engasjement for organdonasjon. Han er født med en alvorlig hjertefeil, og vil en dag trenge et nytt hjerte. Wrights store ønske er å få flere til å si ja, og å skape en uforglemmelig dag på golfbanen. Vi håper mange vil ta turen for å se turneringen og støtte Stiftelsen Organdonasjon.

Vår egen Viktor Hovland, vinner av FedEx Cup, Ryder Cup og mer, er kanskje verdens beste golfspiller om dagen. Viktor er selvsagt med og stiller i et sterkt felt med bl.a. Kygo, Kristoffer Ventura, Jon Almaas, Erik Follestad, Thomas ‘Fingern’ Gullestad, Bård Ylvisåker, Amalie Snøløs, Rasmus Wold, Atle Lie McGrath og mange fler.

Billetter for tilskuere er ute for salg. Barn under 12 år kommer inn gratis, men må også få på bånd ved hovedinngangen slik at vi har oversikt over antall tilskuere.

GENERELT

Vi oppfordrer alle til å benytte seg av hovedinngangen på veien opp til klubbhuset hvor utdeling av bånd og innslipp til området er. Følg anvisningene fra crew og frivillige som er på området og tenk på sikkerheten rundt omkring på golfbanen. 

BOOKING AV OPPHOLD

Vi har for øyeblikket fullbooket hotell i forbindelse med turneringen, men det er mulig å sette seg på venteliste når man søker på disse datoene i vår booking-kalender. 

INFORMASJON ANGÅENDE PARKERING

Det vil dessverre ikke være mulig å parkere på området i og rundt Kragerø Resort eller Kragerø Golf denne dagen grunnet lite kapasitet og det er viktig at tilgangen er god for utrykningskjøretøy. Vi har lagt opp til 2 alternative parkeringsplasser: Stilnestangen og Levangsheia Idrettsanlegg (Gåsmyr). Vi anbefaler tilskuere å benytte seg av parkeringstilbudet i sentrum og fergetilbudet siden vi forventer mye trafikk og få ledige parkeringsplasser i området nedenfor hotellet denne dagen.

Det vil være mulig å parkere på Stilnestangen i Kragerø sentrum for besøkende til Wright Invitational. Det er ca. 9 minutter i gåavstand fra Kragerø fergeleie som har flere daglige avganger til Stabbestad. Sjekk www.fjordbat.no for gjeldene avgangstider og priser. Adressen til parkeringsplassen er Gamle Kragerøvei 14, 3770 Kragerø og parkering gjelder etter Onepark sine gjeldende satser (i skrivende stund makspris per døgn 180,-).

Det er også mulig å parkere på Levangsheia Idrettsanlegg like ved. Adressen er Heibøveien 6, 3788 Stabbestad. Her kan man gå gjennom skogen og til banen – tar ca. 20 minutter.

Vi venter mye trafikk denne dagen så vi oppfordrer de som har mulighet til å benytte seg av offentlig transport som ferge eller buss, at de som benytter seg av personbil kjører sammen og at de som kan blir sluppet av med båt.

Har du spørsmål knyttet til arrangement kan dette sendes til marked@krageroresort.no

Håper vi sees der!