KRAGERØBRIS 2024

D.D.E & HALVA PRISET

Kragerøbris er en ny dagsfestival på Beach Club Kragerø!
Kragerø Resort & Beach Club Kragerø lanserer dagsfestivalen «Kragerøbris» som blir onsdag 17. juli 2024!
Sommeren 2024 er første året og vi sparer ikke på kruttet. D.D.E. og Halva Priset står på scenen på Beach Club Kragerø og skal lage en stemning som nok vil blåse oss av banen, ingen mild Kragerøbris med andre ord. Her er det bare å stille inn rockefoten, for her blir det god trøkk og rai rai ved vannkanten!
I flere tiår har D.D.E. vært en av Norges mest folkekjære band. Med utallige hits og sanger som det synges med på av full hals fra publikummere i alle aldre. Trønderne er kjent for å lage et forrykende show og gi alt på scenen, for her skal det virkelig bys opp til dans!
Halva Priset er et skikkelig partyband med Petter «Katastrofe» som frontfigur. De fikk sitt store gjennombrudd i 2021 med låta «Den fineste Chevy’n» som også endte opp som nummer 1 på VG-lista og ble nominert til Spellemannsprisen for årets låt. I de senere årene har hitsene kommet på løpende bånd og de vil definitivt «gønne på» for å sette fyr på publikum også denne gangen!
Det vil være mulighet for å spise middag i restauranten før festivalen og vi har også rikelig med alternativer for både mat og drikke underveis. I tillegg vil DJ’en spille både før, mellom og etter konsertene for å sikre en fantastisk sommerstemning og gi publikum muligheten til å danse seg inn i sommernatta med tærne i sanda. Sees på Beach Club Kragerø 🌴
Spørsmål kan sendes til marked@krageroresort.no
*Aldersgrense: 18 år
Mer info om Beach Club Kragerø finner du her: www.beachclubkragero.no