GOLF FOR DIN BEDRIFT

Golf er en naturlig aktivitet for bedriftens arrangementer. Selv ansatte som aldri har golfet før, vil se frem til å komme seg ut av kontoret og sette fot på banen. Dette foregår i en vakker setting, hvor dine ansatte kan ha et sosialt avbrekk og nyte frisk luft.

Golfstrukturen er perfekt for kreativ teambuilding. Hvert skudd krever litt planlegging og ferdigheter – akkurat som et salgsanrop eller forretningsmøte. En golfinstruktør kan lære bort det meste av teknikken som trengs, men noe handler også om å gå etter magefølelsen, ta sjanser og slå ballen der den faller.

Kurset som en kilde til motivasjon.
Når de ansatte begynner å føler seg trygge på golfbanen, har du en flott mulighet til å jobbe med utfordringer som styrker selskapets mål. Det kan lages grupper hvor en med god teknikk lærer bort, til dem med mindre god teknikk. Dette kan sees på som en øvelse i ledelse og læring.  Medarbeiderne deler kunnskap, inspirerer hverandre og jobber som et team underveis.

Vi anbefaler å premiere turneringene. Siden målet er positiv og morsomt, er det en fordel å holde prisene humoristiske og oppnåelige for dårlige golfere – som verste sjåfør, mest forbedrede, minst forbedrede og beste golfutstyr.