Booking av badetid i spa for deg som har en aktiv reservasjon.

Legg inn ønsket dato, tid og dine opplysninger. Vi vil gjøre det vi kan for at du skal få dine ønskede tider, men gjør oppmerksom på at endelig bekreftelse sendes per epost.

  Din booking

  Dine kontaktopplysninger

  Vi gjør oppmerksom på at tiltakene oppdateres fortløpende i tråd med myndighetenes anbefalinger
  OPPDATERT 21.09.21 kl.08.24

  Hva blir annerledes under ditt opphold som følge av Covid-19?

  Det er gjort tiltak på Resorten som vil trygge våre gjester og ansatte. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at lokale forskrifter anbefaler bruk av munnbind der man ikke kan opprettholde en meters avstand.

  Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes anbefalinger. Opplever du symptomer på Covid-19, som forkjølelse, feber, hoste eller nedsatt allmenntilstand ber vi deg holde deg hjemme. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen når du er symptomfri!

  Innsjekk/ utsjekk

  Innsjekk og utsjekk foregår som normalt. Vi ber deg vise hensyn til andre gjester og ansatte og alltid holde en meter avstand.

  Bespisning 

  Du kan velge om du ønsker å spise i restauranten eller ta med mat som takeaway. Bordene i begge restaurantene er plassert med avstand slik myndighetene anbefaler, og menyen finner du ved å holde kamera på telefonen din over QR-koden som er plassert på alle bord.

  Det vil være desinfiseringsmiddel tilgjengelig. Bord, stoler og andre overflater vil desinfiseres regelmessig.

  Spa 

  Overhold en meters avstand til andre gjester.

  På grunn av den lokale Covid-19 forskriften og for forsvarlig drift av vårt spa badeanlegg så er tiden man har avsatt i spa 1.5 time.

  For de som har mulighet, anbefaler vi at dere tar med badekåper og dusjer på rommet i forkant. Dette er for å spare tid i garderober og dusjer.

  Vi håper på en forståelse for disse justeringene som må gjøres i vår spa avdeling, da dette er gjort for å opprettholde et trygt og godt smittevern for alle våre gjester og ansatte.

  Treningsrom

  Vi viser gjerne til fine turområder utenfor og i området rundt hotellet. Her har du tilgang på både blåløype og kyststi, sykkelløyper og golf. Treningsrommet holder åpent med begrenset kapasitet.

  Rengjøring av hotell, rom og fellesområder

  Toaletter, heis, trappeoppganger og fellesområder vaskes og desinfiseres regelmessig. Alle overflater, håndtak og andre berøringsflater på rom rengjøres med desinfiserende middel. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å la rom stå ubrukte i 3 til 4 dager før de igjen benyttes.

  Hva med høsten og videre fremover?

  Det vil være mulig å bestille opphold frem i tid enten via hjemmesiden, epost eller telefon. Kragerø Resort vil kontinuerlig vurdere situasjonen og rådene fra offentlig myndigheter, og vil oppdatere med eventuell ny informasjon på sine nettsider.

  – Vi håper alle gjester forstår de midlertidige tilpasningene vi er nødt til å gjøre. Vårt klare mål er å gjenoppta normal drift så raskt som mulig.