Booking av badetid i spa for deg som har en aktiv reservasjon.

*Gjelder kun bookinger fra 15.04 og fremover.

Legg inn ønsket dato, tid og dine opplysninger. Vi vil gjøre det vi kan for at du skal få dine ønskede tider, men gjør oppmerksom på at endelig bekreftelse sendes per epost.

Din booking

Dine kontaktopplysninger

Vi gjør oppmerksom på at tiltakene oppdateres fortløpende i tråd med myndighetenes anbefalinger

OPPDATERT 06.04.21 kl.13.33

Hva blir annerledes under ditt opphold som følge av Covid-19?

Det er gjort tiltak på Resorten som vil trygge våre gjester og ansatte.

Vi oppfordrer alle til å følge myndighetenes anbefalinger. Opplever du symptomer på Covid-19, som forkjølelse, feber, hoste eller nedsatt allmenntilstand ber vi deg holde deg hjemme. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen når du er symptomfri!

Innsjekk/ utsjekk

Innsjekk og utsjekk foregår som normalt. Vi ber deg vise hensyn til andre gjester og ansatte og alltid holde to meter avstand.

Bespisning / I Restauranten 

Du kan velge om du ønsker å spise i Restauranten eller ta med maten som takeaway. Bordene i begge restaurantene er plassert med avstand slik myndighetene anbefaler, og menyen finner du ved å holde kamera på telefonen din over QR-koden som er plassert på alle bord.

Det vil være desinfiseringsmiddel og engangshansker tilgjengelig for alle bord. Bord, stoler og andre overflater vil desinfiseres regelmessig

Vi gjør oppmerksom på at det ikke vil være alkoholservering i noen av våre restauranter, i tråd med myndighetenes planlagte skjenkestopp fra 25.mars t.o.m 14. april.

Spa 

Vårt spa og bassengområde er stengt fra 25.mars til og med 14.april i henhold til nye retningslinjer.

Behandlingstilbud er også stengt i samme tidsrom.

Treningsrom

Vi viser gjerne til fine turområder utenfor og i området rundt hotellet. Her har du tilgang på både blåløype og kyststi, sykkelløyper og golf. Treningrommet holder stengt.

Rengjøring av hotell, rom og fellesområder

Toaletter, heis, trappeoppganger og fellesområder vaskes og desinfiseres regelmessig. Alle overflater, håndtak og andre berøringsflater på rom rengjøres med desinfiserende middel. Vi forsøker så langt det lar seg gjøre å la rom stå ubrukte i 3 til 4 dager før de igjen benyttes.

Hva med våren, sommer og videre?

Det vil være mulig å bestille opphold frem i tid enten via hjemmesiden, epost eller telefon. Kragerø Resort vil kontinuerlig vurdere situasjonen og rådene fra offentlig myndigheter, og vil oppdatere med eventuell ny informasjon på sine nettsider.

Bading, Beach Club & sommerferie

Bading i saltvann utgjør ingen risiko for å bli smittet med covid-19 fra badevannet. Det er derimot viktig å huske på de generelle hygienerådene og avstandsoppfordringen.

– Vi håper alle gjester forstår de midlertidige tilpasningene vi er nødt til å gjøre. Vårt klare mål er å gjenoppta normal drift så raskt som mulig.