Ta med deg dine beste venner for en weekend fylt med velvære, Spa og avslapning 02.11 -04.11. Vi kan by på varierte treningstimer med erfarne instruktører, vakre naturomgivelser, frisk sjøluft, sunn og god mat, og en rolig og behagelig atmosfære.

Dette er en helg med fokus på:
• Velvære, Spa og avslapning
• Varierte treningstimer med erfarne instruktører
• Deilig mat og drikke i hyggelig selskap

Fra kun kr. 1790,- pr. person pr. døgn i dobbeltrom inkludert fullpensjon og treningstimer.

Spar penger; bo hele helgen fra kun kr. 2890,- pr. person i dobbeltrom!

Dagspass med lunsj: kr. 450,-
Dagspass med lunsj og middag: kr. 790,-
På dagspass er alle treningstimer inkludert. Du har også tilgang til bassengområdet hele dagen.

Foreløpig program for helgen: ( med forbehold om endringer)

Foreløpig Treningsprogram 

Fredag 02.11

18:00 Velkomst og goodiebag

18:15 -19:15 Pilates med stretching (60 min) Vibeke Lugg  (Skåtøy)

Fra 20:00 Middag

Lørdag 03.11

07-10.00 Frokost

08.30-09:30 Vinyasa yoga (60 min) Vibeke Lugg (Skåtøy)

10:00 -11:00 Utetrening, styrke (60 min) med Helene Høimyr

11:10-12:00 Løpeteknikk (50 min) med Helene Høimyr

12:30-14:00 Lunsj

14:00-15:00 Høypuls (60 min) med Isabel Christoffersen (Skåtøy)

15:15-15:55 TABATA med Isabel Christoffersen (Skåtøy)

16:00-17:00 Pilates (60 min) med Vibeke Lugg (Skåtøy)

17:10-18:10 Yin yoga (60 min) med Vibeke Lugg (Skåtøy)

Fra 20:00 Middag

Søndag 04.11

07:00-10:30 Frokost

08:30-09:30: Yogalates (60 min) med Vibeke Lugg (Skåtøy)

10:00-11:00 Utetrening, styrke (60 min) med Helene

11:15-12:00 Mage-rumpe lår (45 min) med Isabel

12:30-14:00 Lunsj

Med forbehold om endringer.

ANBEFALTE PAKKER
2018-10-16T12:07:42+00:00
[469]
[469]