Project Description

Postgirobygget 17. juli Beach Club Konsert

Tid: ca 90 minutter
Dato: 27. juni 2020
Pris: 960,- per deltaker


     
BESTILL BILLETTER
Vi har jobbet hardt for å forberede minnerike opplevelser, selv i en tid hvor ting ikke er som normalt.
Det er derfor vi er ekstra stolte av å kunnne presentere at det blir Beach Club konsert i år! Vi har kun 200 billetter, så vær tidlig ute – sikre deg din billett idag!

Postgirobygget

Postgirobygget er lyden av sommer og i juli 2020 blir det idyll med intimkonsert på Kragerø Resort Beach Club.

Postgirobygget er blitt et av landets mest populære liveband og er aller mest kjent for sine udødlige låter som «Idyll», «En solskinnsdag» og «Tidløs».Bandet har erobret generasjon etter generasjon med nye fans og feiret 20-årsjubileum i 2016. Til sammen har de sluppet hele ni album og er kjennetegnes ved solid kvalitet på sine stemningsfulle konserter.

Vi har sett oss nødt til å øke billettprisen, ikke fordi bandet eller vi ønsker å tjene mer penger, men fordi det er den eneste muligheten vi har til å skape gode opplevelser også denne sommeren med maks 200 gjester.

For at dette skal gå i null, er vi faktisk helt avhengig av å selge 200 billetter til 2 show den 17 juli, ett kl. 17:00 og ett kl. 21:00, før den 10 juli. Alt det unormale i situasjonen vi står i, gjør dessverre at vi må avlyse dersom ikke alle billettene til gjeldende show er utsolgt 7 dager før. I et slikt tilfelle, vil alle kjøpte billetter bli refundert.. Alle kjøpte billetter vil også bli refundert dersom myndighetene senker det tillatte folkeansamlingstallet.

*18 års aldersgrense.

Kragerø Resort Beach Club

Velkommen til norsk skjærgårdsidyll på Kragerø Resort Beach Club. Her kan du nyte lange varme sommerdager med bading, beachvolley, kajakkpadling, god mat og drikke. Beach cluben ligger med umiddelbar nærhet til skjærgården. Her har vi godt med båtplasser for besøkende, både for overnatting og dagsbesøk. Det vil gjennom sommerhalvåret være et variert og spennende sommerprogram.Kragerø Resort overholder til enhver tid myndighetenes retningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført med gjeldende regler om avstand og det antallet vi idag har fått bekreftet som trygt i samråd med lokal helsetjeneste. Dersom det skulle komme nye rettningslinjer fra myndihetene i fokant av konserten, forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten med inntil 24 t forvarsel.