Project Description

Magnus Grønneberg 26.juni Beach Club Konsert

*Begrenset antall plasser

Tid: ca 90 minutter
Dato: 27. juni 2020
Pris: 435,- per deltaker


     
BESTILL BILLETTER
Vi har jobbet hardt for å forberede minnerike opplevelser, selv i en tid hvor ting ikke er som normalt.
Det er derfor vi er ekstra stolte av å kunnne presentere at det blir Beach Club konsert i år! Vi har kun 200 billetter, så vær tidlig ute – sikre deg din billett idag!

Magnus Grønneberg

har gang på gang befestet sin posisjon som en av Norges ledende rockpoeter, formidlet gjennom over tredve år med plateutgivelser fra langtridende CC Cowboys og, i tillegg, tre soloalbum. Magnus Grønneberg er en kunstner som forstår betydningen av å utfordre seg selv og sitt publikum. Rett og slett gjøre noe nytt og annerledes. Alene med gitaren vil Grønneberg fremføre kjente og ukjente sanger fra sin karriere – eller som han selv sier det «slik de er skrevet og spilt ved kjøkkenbordet».

Kragerø Resort Beach Club

Velkommen til norsk skjærgårdsidyll på Kragerø Resort Beach Club. Her kan du nyte lange varme sommerdager med bading, beachvolley, kajakkpadling, god mat og drikke. Beach cluben ligger med umiddelbar nærhet til skjærgården. Her har vi godt med båtplasser for besøkende, både for overnatting og dagsbesøk. Det vil gjennom sommerhalvåret være et variert og spennende sommerprogram.Kragerø Resort overholder til enhver tid myndighetenes retningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført med gjeldende regler om avstand og det antallet vi idag har fått bekreftet som trygt i samråd med lokal helsetjeneste. Dersom det skulle komme nye rettningslinjer fra myndihetene i fokant av konserten, forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten med inntil 24 t forvarsel.