Velkommen til The Room weekend 16.-18. september 2022

Bli med oss på en innholdsrik helg fylt med inspirerende treningstimer og foredrag innen Yoga, Pilates og Mindfulness. Tren med noen av Norges beste Yoga- og Pilateslærere og sett av en helg med fokus på deg selv, kropp og sinn.

The Room har studio i Oslo, Sandvika, Skien og Porsgrunn, og har lang erfaring innen vårt fagfelt. Vi ser frem til å arrangere en ny weekend med fokus på body og mind.

Alle deltagere vil få tilgang til spaavdelingen, og kan kombinere herlige treningstimer med ro og velvære i spaanlegget.

Dette er inkludert i The Room weekend:

  • Fantastiske Yoga & Pilates timer med inspirerende lærere!
  • 2 overnattinger i dobbeltrom med frokost
  • Middagsbuffet fredag og lørdag
  • Lunsjbuffet lørdag
  • Frukt, nøtter og enkel forfriskning mellom timer
  • Tilgang til spaavdelingen – husk å booke badetid!
  • Goodiebag ved ankomst

– utsjekk søndag kl 12.00

Pris: 4490,-

Tillegg for enkeltrom. Kr 325 per døgn.

Vi har i 2022 valgt å arrangere et noe mindre og mer eksklusivt opphold, med maks 150 deltagere.

 

BOOK NÅ

Instruktører:

Nina er sertifisert i Vinyasa Yoga (RYT200), Yin Yoga, Pilates matte og Pilates Reformer og har fullført en 2-årig fordypning i klassisk yoga.

Nina har lang erfaring med å undervise både i yoga og Pilates, noe som gjør Nina til en trygg, hjelpsom og varm lærer som hjelper deg i riktig retning, om det så er på yoga- eller pilatesmatten.
Nina er opptatt av pust og flyt i klassene, og hun ønsker at alle skal ha en følelse av mestring. Hun er kjent for å ha en leken tilnærming, med fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt.

I am Francesca Golfetto, professional ballet dancer, certified yoga instructor and mum of 2.
My interest towards yoga started as a hobby, to keep my body healthy while releasing physical and mental tensions created from the strenuous ballet regime. 
However, it was through injury that yoga became my healing resource and my passion.
Yoga has quickly given me many new dimensions to the already extensive experience with physical and mental exercises. I truly love sharing my experience and knowledge while remaining a student in my quest for new knowledge.
My style is based on fluidity of movements, using a combination of active flexibility and mobility to create strength without building tension. My classes are recognized for a high level of energy, a bit of laughter and a wide range of natural sequences aiming to benefit body and mind for all levels. 

I teach daily classes in Oslo, online with @naardic and my own platform as well as international yoga organised events.


Hun er utdannet danser fra Balletthøgskolen, KHiO og jobbet som profesjonell danser frem til hun startet The Room i 2003. Hun har siden da undervist Pilates, Yoga og Bodywork klasser ved siden av å utvide The Room til både Skien, Porsgrunn og Sandvika. Hun underviser alle Pilates-apparatene og har lang erfaring både som kursholder og instruktør. Rikke er masterinstruktør og har utviklet alle sertifiseringer for The Room. 

Silje Brun er sertifisert både yoga og Pilates lærer. Hun underviser i både yoga og Pilates  og er ansvarlig for Attic Pilates og Yoga i Drammen, som hun nå har gjort i 17 år. 

Hun har en 500 TT i Yoga og har fordypet seg i både Ashtanga, Vinyasa, Yin  og Holistisk Yoga Terapi.

Silje har en holistisk tilnærming i sin undervisning, og liker å møte hele menneske med klasser preget av et nærere møte mellom kropp, sinn og sjel.

Ektemann og far, opptatt av klima, hav-plast, likestilling, indre ro, god dialog, respekt, bærekraft, oppmerksomhet og motsetninger.
Jobber med forretningsutvikling i tech.-bransjen, med fokus på fornybare løsninger. Utdannet med en Bachelor i Økonomi og Ledelse fra  BI i Oslo, og St. Gallen, Sveits. Bachelor i Ingeniør fra HIOA i Oslo og Griffith University, Australia, med spesialisering i medisinsk teknologi. Master i Elektroingeniør med spesialisering i El-kraft og optimalisering av fornybare energi-kilder fra University of Wollongong, Australia.
Før alt dette fullførte jeg min vernepliktige militærtjeneste på Rena Leir i Kamp Eskadronen, og var igjennom fallskjermjeger-opptaket. Utdannet RYT200H Yoga instruktør på HiYoga i Oslo. Jeg har konkurrert i frikjøring på ski i Freeride World Qualifier Tour i Skandinavia, de Europeiske alpene og New Zealand. Hobbyer inkluderer surfing (bølge, wind, kite), fridykking (uten jakt), toppturer (sommer og vinter), terrengløp (med barbeintsko), yoga, meditasjon, sykling, svømming…

Ingvild Søreide har vært aktiv innen dans, idrett og friluftsliv hele livet. Hun reiste til London for å ta sin 3-årige BA (HONS) Dance Theatre ved Laban School of Dance, og her ble Pilates og Yoga en naturlig intergret del av hverdagen. Deretter fullførte hun i 2002 sin utdannelse som fullsertifisert Pilates instruktør ved samme sted under regi av Pilates Foundation UK  comprehensive TT. Denne utdannelsen inkluderte da alle apparater, matte trening, gravid/ etter fødsel trening, samt rehabilitering. Etter 5 år i London flyttet Ingvild tilbake til Norge og har undervist i dans, yoga og pilates ved flere steder i inn og utland.
Ingvild har siden 2002 jobbet som studioleder, kursholder og master instruktør, og har supplert sin utdannelse med flere kurs  og utdannelser innen Pilates og Yoga. Årlig deltagelse på intensiver og kurs er viktig for henne, og hun henter inspirasjon og lærdom fra mange forskjellige lærere og stilarter.

Etter 20 år som instruktør som fulltidsjobb, begynte Ingvild i 2019 på Osteopati studiet ved Høgskolen Kristiania hvor hun nå studerer fulltid.

Ingvild sine timer er detaljerike, flytende og lekne. Med stor interesse i anatomi ønsker hun å formidle riktig tilnærming og en dypere teknisk forståelse i yoga og pilates. Ingvild er opptatt at hver enkelt blir sett, og er gjerne midt i klassen for å gi hands on og individuell veiledning.

(Info kommer)

I Started my fitness education in 1996 in Israel as aerobics and fitness instructor. I lived in New York for 18 years, since 2002. In 2003 I got certified with all 4 Pilates machines and Pilates Mat with Peter Villancourt, (Second generation for Pilates) in New York. I am also certified from booty barre, TRX, body scalp, HIIT Spinning and other group classes. Today I live in Oslo and working for The Room Oslo and Sandvika.

Anne Marit er utdannet danser. Hun har vært tilknyttet the Room siden 2006 og er i dag en av eierne og daglig leder på the Room Sandvika. Hun er sertifisert Stott Pilates matte-instruktør. I tillegger hun sertifisert på the Room på Pilates Reformer og prenatal kurs.  Anne Marit er  YogaUnião instruktør, 100 TT Vinyasa Yoga  med Pia Maria Kozlowski og 50H Yin instruktør.

Ønsker du å komme en dag tidligere?

Kr 1010,- pr. person, overnatting med frokost

For at påmeldingen skal bli korrekt, vennligst les det som står under, nøye:

Betaling ved påmelding via linken

Velg ønsket romtype, ved bestilling for flere personer samtidig, vennligst før inn alle deltakeres epost i feltet for spesielle forespørsler.

Dette benyttes for utsendelse av informasjon.

Avbestillingsbetingelser 30 dager:

Ved avbestilling før 17.august 2022: Hele beløpet tilbakeføres

Ved avbestilling etter 17.august 2022: Hele beløpet for helgen vil bli belastet.

Viktig: Alle avbestilling skal gjøres via nettsiden www.krageroresort.no

Har du spørsmål vedr arrangementet kontakter du The Room – rikke@theroom.no

Spørsmål eller hjelp med påmeldingen: booking@krageroresort.no

Ankomst

Den enkleste måten å komme til oss på er å bruke bil. Kragerø Resort ligger ikke i Kragerø sentrum, men på Stabbestad (Levangshalvøya), 19 km fra E-18 avkjøringen Tangen. Til Tangen kan man reise med buss (strekning Oslo – Kristiansand) og noen avganger korresponderer med lokalbussen til Kragerø sentrum. Herfra kan man ta ferga til Stabbestad og siste etappe er ti fots opp til hotellet som ligger majestetisk plassert med flott utsikt på Stabbestad.

For busstider www.nor-way.no eller www.nettbuss.no

For fergetider www.fjordbat.no

Nærmeste togstasjon er Neslandsvatn (strekning Oslo-Stavanger) 37 km www.vy.no

Nærmeste flyplass er Torp (Sandefjord), 100 km

Parkering: Parkering gjøres i eget parkeringshus med avgift, eller gratis ved nærliggende parkeringsplass.

Beste hilsen fra Rikke, Nina, Heidi og resten av The Room

www.theroom.no