Project Description

Velkommen til årets treningshelg på Kragerø Resort med Pia og Sølve!

Dato 29.10 – 31.10.21

Bli med oss på en treningshelg proppfull med effektiv, enkel og morsom trening! Vi vil gi deg det beste av begge verdener, med både styrketrening, løp, hopp og sprett i skjønn forening! Du kan velge og vrake i ulike timer, og gå for det som passer deg best; Klassisk sirkeltrening, Dance Your Ass Of, minibands, sterk uten utstyr, aerobic, SOMA MOVE, intervaller og yoga – alt står på menyen!

Vi ser frem til å se deg!

Vi gleder oss stort til å endelig kunne arrangere treningshelg igjen, selvfølgelig under trygge rammer der alle smittehensyn tas.
Hvem passer det for?
Denne treningshelgen passer for deg som er glad i å være aktiv og sosial med likesinnede mennesker. Du trives med å trene litt av alt, men syns samtidig det kan være moro å teste nye ting. Det vil legges opp til flere timer i løpet av dagen, men også rom for å nyte god mat, spatid og kvalitetstid med kjente og ukjente.


PIA SEEBERG

Pia har lang fartstid som både PT og gruppetreningsinstruktør, i tillegg til å være mental trener. Hun er kjent for enkle og effektive økter som hjelper deg til å ta ut det lille ekstra.

https://www.piaseeberg.no/
Kontakt: seebergpia@gmail.com

SØLVE SUNDREHAGEN

Sølve er en av Norges beste gruppetreningsinstruktører, med lang fartstid i bransjen. Han er kjent for fantastisk stemning på sine timer, med en herlig miks av uhøytidelig stemning, rå musikk og en god dose humor. Det er fort gjort å gemme at du trener når du er med Sølve, men følelsen etterpå er den samme som alltid – fantastisk!

https://www.solvesundrehagen.no
Kontakt: jorn_solve@hotmail.com


Er jeg sprek nok?

Vi legger oss i selen for å lage en treningshelg som rommer alle! Det er, og skal være, et stort sprik i fysisk form, men det betyr ikke at alle kan få en positiv opplevelse, og ikke minst godt treningsutbytte, av å være med på de samme timene. Vi viser alltid ulike nivåer på våre treningsøkter, og det er opp til en selv hvor mye man vil være med på, og ikke minst hva man vil være med på. God mat, sosialt samvær, inspirasjon og motivasjon er en minst like stor del av denne helgen som selve treningen, og så lenge du pakker med deg en positiv innstilling og litt stå på-vilje, så vet vi at du vil kose deg gløgg på enhver økt.

Gjør ditt beste, og vit at det er mer enn godt nok!

PRIS OG PÅMELDING:

Pris for helgen: Kr. 3660,- per person – dette inkluderer

  • To overnattinger i dobbeltrom med frokost
  • Middag fredag og lørdag
  • Lunsj lørdag
  • Masse herlig trening

Tillegg for enkeltrom. Kr 300 per døgn.

Ønsker du å komme en dag tidligere?

Kr 780,- pr. person, overnatting med frokost

TILLEGG for enkeltrom: kr 300 per døgn.

For at påmeldingen skal bli korrekt, vennligst les det som står under, nøye:

  • Betaling ved påmelding via linken
  • Velg ønsket romtype, ved bestilling for flere personer samtidig, vennligst før inn alle deltakeres epost i feltet for spesielle forespørsler.
  • Dette benyttes for utsendelse av informasjon.

Påmeldinger til timer gjøres på resorten ved ankomst

 

Avbestillingsbetingelser 30 dager:

Ved avbestilling før 29.september 2021: Hele beløpet tilbakeføres

Ved avbestilling etter 29.september 2021: Hele beløpet for helgen vil bli belastet.

Viktig: Alle avbestilling skal gjøres via nettsiden www.krageroresort.no

 

Har du spørsmål vedr arrangementet kontakter du Pia eller Sølve på epost / seebergpia@gmail.com eller jorn_solve@hotmail.com

Spørsmål eller hjelp med påmeldingen: booking@krageroresort.no

Ankomst

Den enkleste måten å komme til oss på er å bruke bil. Kragerø Resort ligger ikke i Kragerø sentrum, men på Stabbestad (Levangshalvøya), 19 km fra E-18 avkjøringen Tangen. Til Tangen kan man reise med buss (strekning Oslo – Kristiansand) og noen avganger korresponderer med lokalbussen til Kragerø sentrum. Herfra kan man ta ferga til Stabbestad og siste etappe er ti fots opp til hotellet som ligger majestetisk plassert med flott utsikt på Stabbestad.

For busstider www.nor-way.no eller www.nettbuss.no

For fergetider www.fjordbat.no

Nærmeste togstasjon er Neslandsvatn (strekning Oslo-Stavanger) 37 km www.vy.no

Nærmeste flyplass er Torp (Sandefjord), 100 km

Parkering:

Parkering gjøres i eget parkeringshus med avgift, eller gratis ved nærliggende parkeringsplass

Vi gleder oss til en sporty helg sammen med deg!

Hilsen Sølve og Pia