Postgirobygget på Beach Club Kragerø

Postgirobygget er lyden av sommer og lørdag 22.juni blir det nok en gang idyll på Beach Club Kragerø. I tradisjon tro og for tredje året på rad gleder vi oss til å ønske gutta velkommen tilbake til beach’en! I 2023 var utsolgt, så vær tidlig ute med å skaffe billetter!
Booking av bord for middag eller lunsj før konsert åpner på nyåret. For booking av VIP-pakke med egen lounge under konserten, ta kontakt med marked@krageroresort.no.  DJ lager fantastisk stemning før konsertstart, så kom tidlig og nyt dagen med oss!
Det er nå mer enn 26 år siden Postgirobygget så sin begynnelse i studentmiljøet i Trondheim, og de er mer populære enn noen gang. Med udødelige sanger som «Idyll», «En Solskinnsdag», «Tidløs» og «Bohemen» skaper de allsang og feststemning uansett hvor eller til hvem de spiller. Det er helt unikt i norsk sammenheng. I dag, etter 26 år på veien, har bandet gitt ut 10 album, holdt over 1000 konserter og inntar radio, strømmetopper og folkesjelen hver eneste sommer. Ja, for mange blir det rett og slett ikke sommer uten å oppleve Postgirobygget.
Mer info om Beach Club Kragerø finner du her: www.beachclubkragero.no

Dørene åpner kl 18.00

Varighet: ca 90 minutter

Dato: 22. juni 2024

Pris: 595,- per billett + serviceavgift