Trening og velvære weekend

02-04 februar

Helgen 02-04 februar arrangeres igjen vår populære Trening og Velværeweekend på Kragerø Resort.

Dette er en helg med fokus på:
•  Velvære, Spa og avslapning
•  Varierte treningstimer med erfarne instruktører
•  Deilig mat og drikke i hyggelig selskap

Fra kun kr. 1790,- pr. person pr. døgn i dobbeltrom inkludert fullpensjon og treningstimer.

Spar penger; bo hele helgen fra kun kr. 2890,- pr. person i dobbeltrom!

Det er også mulig å delta uten at du bor hos oss:

Enkelttimer: kr. 100,- pr time
Dagspass med lunsj: kr. 450,-
Dagspass med lunsj og middag: kr. 790,-
På dagspass er alle treningstimer inkludert. Du har også tilgang til bassengområdet hele dagen.

Foreløpig program for helgen: ( med forbehold om endringer)

Dag Tidspunkt Aktivitet Instruktør/informasjon Sted
Fredag 18:00 Velkomst og goodiebag Skåtøy 2.etg
18:15 -19.15 Bodystretch (60 min) Trine Tschudi Skåtøy, 2.etg
Spa Spa timer – individuelle Spa, 1.etg
Fra 20:00 Middag Middagsbuffet fra kl. 20.00 Restauranten, 2.etg
 
Lørdag 07:00 – 10:00 Frokost Restauranten, 2.etg
08:30 – 09:45 Bodystretch (60 min) Trine Tschudi Skåtøy, 2.etg
10:15 – 11:15 Utetrening, styrke (60 min) Helene Høimyr Ute, oppmøte i Skåtøy 2 etg.
11:30 – 12:30 Løpeteknikk (60 min) Helene Høimyr og Isabel Christoffersen Ute, oppmøte i Skåtøy 2.etg
12:30 – 14:00 Lunsj Sunn lunsjbuffet Restauranten, 2.etg
14:30 – 15:30 Høypuls (60 min) Isabel Christoffersen Skåtøy, 2 etg.
16:00 – 17:00 Pilates, fokus mage (60 min) Trine Tschudi Skåtøy, 2 etg
17:15 – 18:15 Yoga med stretching (60 min) Trine Tschudi Skåtøy, 2 etg
Fra 20:00 Middag Sunn og deilig middag Restauranten, 2 etg
Søndag 07:00 – 10:30 Frokost Restauranten, 2 etg
09:30 – 10:30 Utetrening, styrke (60 min) Helene Høimyr Ute, oppmøte Skåtøy 2 etg.
10:45 – 11:30 Mage-rumpe-lår (60 min) Isabel Christoffersen Skåtøy 2 etg.
11:45 – 12:45 Pilates med stretching (60 min) Trine Tschudi Skåtøy 2. etg
12:30 – 14:00 Lunsj Sunn lunsjbuffet Restauranten 2.etg

 

Samarbeid med Bratrening og Sunn&Sprek