Velkommen til Heltekonferansen 2018!

I samarbeid med kjente aktører fra næringslivet inviterers du til årets viktigste nettverkskonferanse i Telemark, Heltekonferansen! Torsdag 1. og fredag 2. mars presenteres engasjerende historier fra inspirerende foredragsholdere i fantastiske omgivelser på Kragerø Resort.

Konferansen har som målsetting å løfte frem heltehistoriene fra næringsliv, politikk, frivillige organisasjoner og idrett. Her møter du dem som baner vei for kommende suksesser, i tillegg vil det være innslag av nasjonale aktører for å inspirere og begeistre til nyskapning i Telemark.
Heltekonferansen ble etablert i 2015 av gründerne Christian Sønstebø og Emil Eriksrød som ønsket å skape en møteplass for å heie på dem som går foran.

Årets tema er å «Stå i det».
Hvordan er det å stå i det når det røyner på, når det smeller, når det er tøffe tider og verden går deg i mot – og du i tillegg skal balansere dette med privatlivet?

Til å lede oss gjennom disse to dagene har vi fått med oss en av Norges fremste kommunikasjonseksperter, Cecilie Ditlev-Simonsen. Hun er partner i rådgivningsselskapet First House, og har lang og bred lederfaring, blant annet som konserndirektør i Gjensidige og Hydro.

Hjertelig velkommen til et inspirerende opphold på Kragerø Resort!

Bestill her >>