GDPR/COOKIES2018-07-19T12:29:32+00:00

Personvernerklæring

Ditt personvern er viktig for oss. Vi behandler dine personopplysninger i forskjellige sammenhenger. For eksempel ved booking av rom, hvis du benytter deg av kontaktskjemaer eller tegner deg som abonnent på nyhetsbrevet på krageroresort.no, samler vi inn din informasjon for å kunne optimalisere din brukeropplevelse og sende deg korrekte tilbud og nyheter. I vår personvernerklæring finner du mer informasjon om vår behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn.
Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske markedsføringsloven og personopplysningsloven, herunder GDPR.
Behandlingsansvarlig for dine personopplysninger
Kragerø Resort drift AS, org. Nr. 993 880 787 er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger i våre systemer for booking, fakturering og hotelldrift. Vi er også behandlingsansvarlig for vår markedsføring og utsendelse av eposter til våre kunder og kontakter.
Hvorfor samler vi inn, bruker vi og deler vi personlige opplysninger?
• I forbindelse med bookinger: Vi bruker de personlige opplysningene dine for å fullføre og behandle bookingen din.
• I forbindelse med Wifi-tilgang: Vi bruker de personlige opplysningene dine for å tilby gratis internett tilgang.
• I forbindelse med markedsføring: Vi bruker også opplysningene dine for markedsføringsformål, i den grad og utstrekning loven tillater det.
• I forbindelse med andre typer kommunikasjon: Det kan hende vi av andre grunner tar kontakt med deg på e-post, via post, på telefon eller via SMS, avhengig av hva slags kontaktopplysninger du har delt med oss. Disse grunnene kan være følgende:
o Det kan være vi må svare på og håndtere forespørsler fra deg.
• I forbindelse med juridiske formål: I enkelte tilfeller kan det være vi må bruke opplysningene dine for å behandle og løse juridiske tvister og for å kunne undersøke og påse at reguleringer overholdes.
• I forbindelse med forebygging og avsløring av svindelforsøk: Det kan være vi bruker de personlige opplysningene dine for å forebygge eller avsløre svindelforsøk og andre ulovlige eller uønskede aktiviteter.
• For å forbedre tjenestene våre: Vi bruker dessuten de personlige opplysningene dine for analytiske formål, for å forbedre tjenestene våre, for å forbedre brukeropplevelsen, og for å forbedre funksjonaliteten til og kvaliteten på de nettbaserte reisetjenestene våre.
Behandling av person-opplysninger knyttet til booking og ditt opphold
I forbindelse med dine bookinger foretatt av deg selv eller av andre på vegne av deg, behandler vi de personopplysninger vi trenger for at vi skal kunne oppfylle avtalen om booking og kjøp av tjenester. I tillegg behandler vi andre opplysninger du måtte ha gitt oss og som har relevans for ditt opphold hos oss. Dette kan være informasjon om allergier eller om spesielle ønsker for ditt opphold. Vi registrerer alle kjøp og bestillinger du gjør hos oss som for eksempel til restauranten, arrangementer, etc, for å levere slike tjenester og for at du skal kunne betale for dem.
Våre nettbaserte bookingtjenester er levert av Bookvisit AS. Når du booker direkte via oss, blir alle opplysninger lagt inn i dette systemet og er også synlig for Bookvisit.
Vi behandler disse opplysningene så lenge det er nødvendig for å oppfylle avtalen om booking med deg, og i tillegg så lenge gjeldende lovverk eller myndighetspålegg pålegger oss dette.
Behandling av personopplysninger for markedsføringsformål

Vi vil også bruke din e-postadresse eller telefonnummer til å sende deg nyheter og tilbud, eller be deg om en tilbakemelding innenfor regler om eksisterende kundeforhold. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykker du har gitt oss. Du kan også reservere deg mot å motta markedsføring i eksisterende kundeforhold. Dette gjør du ved å sende en epost til post@krageroresort.com.
Behandling av personopplysninger for utvikling, feilsøking og sikkerhet
Vi vil behandle data som inkluderer personopplysninger for å gjøre feilsøking og rette feil, forbedre tjenestene våre og teknologien vi bruker og for å analysere bruk og brukeradferd. Videre vil vi behandle personopplysninger for å verifisere din identitet, herunder verifisere identitet i forbindelse med din bruk av våre digitale tjenester.
Vi anonymiserer data eller utarbeider statistikk så langt vi klarer, men vil også måtte behandle personopplysninger for utviklings-, feilsøkings-, statistikk- og sikkerhetsformål.
Behandling av personopplysninger forøvrig
Dersom du kontakter oss per telefon eller på annen måte henvender deg til oss med forespørsler, vil vi behandle personopplysninger du gir så langt det er nødvendig for å besvare og loggføre din henvendelse. Grunnlaget for dette er legitime interesser eller for å oppfylle avtaler med deg eller besvare dine henvendelser.
Ut over behandling beskrevet i vår personvernerklæring eller basert på ditt samtykke, vil vi i noen tilfeller måtte eller kunne behandle personopplysninger når gjeldende lovverk, herunder personopplysningsloven og GDPR, gyldig myndighetspålegg eller domstol pålegger oss eller tillater oss dette.
Utlevering av personopplysninger og lovpålagt behandling.
Vi leverer ikke ut dine personopplysninger til tredjepart, med mindre du har samtykket til dette, eller med mindre gjeldende lovverk, herunder personopplysningsloven og GDPR, gyldig myndighetspålegg eller domstol tillater oss eller pålegger oss dette.
For ordens skyld opplyser vi om at vår bruk av databehandler for å behandle opplysninger på vegne av oss, ikke regnes som utlevering. Disse er for eksempel Bookvisit AS som vi har tegnet en databehandleravtale med.
Dine rettigheter:
Du som person har flere rettigheter etter personopplysningsregelverket.
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.
For å ta i bruk dine rettigheter kan du sende en epost til post@krageroresort.no

Cookies/Informasjonskapsler:
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen av våre nettsider.
En cookie er en liten tekstbasert datafil som plasseres på ditt utstyr (din smarttelefon, datamaskin eller nettbrett). Cookien hjelper til med å kjenne igjen hvilken type innhold og hvilke sider som besøkes på vårt nettsted. Informasjon som lagres ved hjelp av en cookie kan være hvordan du bruker nettstedet, hva slags type av nettleser du benytter og hvilke nettsider du har besøkt. En permanent cookie ligger igjen i din browser for et bestemt tidsrom. En sesjonscookie lagres tilfeldig i din browsers minne mens du er inne på våre hjemmesider. Sesjonscookien forsvinner når du stenger din nettleser. Vi benytter både permanente cookies og sesjonscookies. Dersom du ikke ønsker at våre nettsider plasserer cookies i din browser, kan du stenge bruk av cookies i din nettleser. Dersom du skrur av cookies kan funksjonaliteten nettsider reduseres.

Endringer i personvernerklæring & behandling:
Informasjonen vi gir gjennom denne personvernerklæringen vil justeres

når ny lovgivning eller myndighetspraksis gjør det nødvendig.
Sist oppdatert 14.06.2018.

      KONTAKT OSS