Fotballgolf

Nå kan du spille fotballgolf på Kragerø Golfpark. Fotballgolf er et ballspill som er en blanding mellom fotball og golf. Spillet går ut på å få ballen ned i et visst antall hull på færrest mulig spark, og kan spilles enten som en individuell konkurranse eller som en par konkurranse.

Banen er etablert som en 6-hulls fotballgolfbane og ligger på vår korthullsbane. Dermed kan det spilles både vanlig golf og fotballgolf på en og samme bane. Det benyttes vanlige fotballer som skal ned i de spesielle hullkoppene som enten er plassert på fairwayene, eller ved siden av greenene.

Fotballgolf er en ideell aktivitet ved bursdager, familietreff eller som del av et firmaarrangement, kick-off eller kun som en avveksling i hverdagen. Du kan enten ta med egen fotball eller leie en av oss.

Ta kontakt med Kragerø Golf for booking av tid dersom dere ønsker å booke banen for et arrangement for din familie eller firma ut over de faste tidene, ved å sende en e-post til Ola Axelsson eller ring på telefon 35 98 55 30.

Priser
Korthullsbane voksen, alle dager kr 130,- (dagsgreenfee)
Korthullsbane barn under 12 år, alle dager 80,- (dagsgreenfee)
Fotball kr 30,-

Innsjekking og betaling av greenfee skjer i proshopen.
NB! Det er ikke tillatt å bruke fotballsko (gjelder også kunstgressko), kun joggesko eller fritidssko.

Medlemmer spiller gratis!